Handelsbetingelser

Al samhandel med Randers Cheerleaders er underlagt foreningens vedtægter og generelle handelsbetingelser som er angivet herunder.

1. Priser
1.1 Foreningen er ikke momsregistreret. Alle vores priser er i danske kroner.
1.2 Aftaler om medlemskab, tilmelding til arrangementer samt køb af vare fra vores medlemsportal anses for endeligt indgået, når bestyrelsen har behandlet ordren.
1.3 Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. 
1.4 Betaling kan ske ved bankoverførsel til klubbens bankkonto.
  
2. Ordrebekræftelse og levering
2.1 Når man køber en vare eller foretager en tilmelding på partnerportalen, modtager man en bekræftelse via e-mail. Den indeholder en oversigt over bestilte varer og tilmeldinger med angivelse af pris.
2.2 Din ydelse er leveret i det øjeblik, arrangementet starter. Det er dit eget ansvar at møde op til det tilmeldte arrangement.
 
3. Fortrydelsesret
3.1 Der vil som udgangspunkt være 14 dages fortrydelsesret, med mindre andet er anført i beskrivelsen om den enkelte vare eller aktivitet. Fortrydelsesretten gælder dog ikke medlemskab af foreningen, opsigelse af medlemskab fremgår af vedtægterne. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med bestyrelsen.

4. Fortrolighed
Ved indmeldelse i foreningen bliver personoplysninger som navn, adresse, evt. tlf. og e-mail, vil udelukkende blive brugt internt i foreningen og til direkte henvendelse i forbindelse med informationsmateriale o.lign.

5. Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål eller brug for råd, er du meget velkommen til at skrive til os på formand@randerscheerleaders.dk
 

Betingelser for medlemsskab hos Randers Cheerleaders

Ved din indmeldelse hos Randers Cheerleaders acceptere du at overholde klubbens såvel skrevne som
uskrevne ordensregler, etiske regler samt klubbens vedtægter


Regler for træning hos Randers Cheerleades.

  • Når træningen går i gang, skal man være omklædt, have sko på og alle smykker ude (eller tape over).
  • Ingen tyggegummi under træning.
  • Er man forsinket eller forhindret i at komme, skal der gives besked til træneren hurtigst muligt, eller senest 2 timer før træningsstart.
  • Forældre bedes opholde sig i omklædning, da udøverne skal have ro til træning.
  • Man accepterer, hvad man måtte blive bedt om af instruktøren, dog må der stilles foreslag. Eventuelle tvister bringes for klubbens bestyrelse.


Konkurrencer i løbet af sæsonen

Det er en forventning at medlemmerne så vidt muligt deltager i de konkurrencer som klubben er tilmeldt i løbet af sæsonen. Det er ikke nødvendigvis alle konkurrencer klubben deltager i.

Der er følgende konkurrencer i løbet af sæsonen:

Julecup
Mindre konkurrence for danske og udenlandske hold, der som regel bliver afholdt lørdag sidst november. Vi stiller op med Peewee-, Junior- og Seniorholdet, og forventer også at stille op med Miniholdet. Pris ca. kr. 200,00.

DM
Årets højdepunkt og målet med træningen for alle hold. DM afholdes som regel i marts forskellige steder i landet. Pris ca. kr. 600,00.

Sommercup
Mindre konkurrence for danske og udenlandske hold, der som regel bliver afhold start juni. Vi forventer at stille op med alle hold. Pris ca. kr. 200,00.

EM
Kun for seinor- og junior elitehold, afholdes som regel første weekend i juli. Kvalifikation kræver en 1. eller 2. plads til DM. Vi sender hold afsted til EM, hvis der er opbakning til det. Prisen afhænger af, hvor i verden det afholdes.

VM
Det danske landshold deltager hvert år i april. Der afholdes landsholdsudtagelse typisk i november dagen efter Julecup.

Alle priser er vejledende.
 

Opvisninger:

Randers Cheerleaders er forpligtede til at stille med et hold på 12 - 16 personer til alle Randers HKs hjemmekampe.

Man skal være 13 år for at deltage - sørg for at sende besked til den hk-ansvarlige en uge før du fylder 13.
Man møder op i træningsdragten. Tilmeldingen til HK kampe er bindende - sygdom er undtaget.

Alle, der er 13 år eller derover, skal deltage i minimum 5 kampe over sæsonen.

Derudover tager alle vores hold ud og laver opvisninger til forskellige arrangementer som byfester, sportsstævner og lignende. Det er en forventning at alle deltager så vidt muligt.

Klubbens vedtægter

Henr klubbens vedtægter her